CNN İnternational’dan Türkiye’ye Övgüsü

CNN International’in ünlü ismi Shane O’Donoghue, Türkiye’de düzenlenen Dünya Golf Finali’nden övgüyle bahsetti.

Golfün en önemli gazetecilerinden birisi olarak kabul edilen CNN International’ın ünlü yüzü Shane O’Donoughue, Türkiye’nin 2020 Olimpiyat Oyunları adaylığını değerlendirdi ve Woods’u anlattı.CNN International’da Living Golf programını hazırlayan ve sunan Shane O’Donoghue, dünyaca ünlü golf yıldızlarının katıldığı Turkish Airlines World Golf Final'ını izlemek için Türkiye’deydi. 8 Kasım'da CNN International'de yayınlanacak olan Living Golf programını Belek'te hazırlayan Shane O'Donoghue, Türkiye’ye hayran kaldığını söyledi.

Ünlü golf programı yapımcısı O'Donoghue, Türkiye'nin büyük tutkuları olan bir ülke olduğuna değindi ve 2020 Olimpiyat Oyunları için iyi bir ev sahibi olacağını şu sözlerle dile getirdi: “8 Kasım'da yayınlanacak programımızda bundan da bahsettik. Türkiye büyük tutkuları olan bir ülke ve olimpiyat oyunları gibi dev bir organizasyona ev sahipliği yapabilmek için de ihtiyacınız olan şey böyle bir tutkudur. Türkiye çok şanslı zira zengin bir spor geçmişi var. Türkiye'de halihazırda harika tesisler var, ayrıca muhteşem bir futbol geçmişi de cabası.”O'Donoghue, “Türkiye'ye ilk kez geldim. Golf sahaları standartlara çok uygun ve çeşitli farklılıklar da sağlıyor. Açıkçası çok etkilendim.” dedi.

Organizasyondaki başarıyı da öven ünlü yapımcı, “Türkiye bu organizasyonla müthiş bir işe imza attı. Kadınlar ve Erkekler Dünya Amatör Takım Şampiyonaları'nı almak hem de Dünya Golf Finali’ni 3 hafta içerisinde tamamlamak Türkiye'deki muhteşem vizyonu ve kararlılığı gözler önüne seriyor.” diye konuştu.

Tiger Woods’u tanıyan birisi olan O’Donoghue, başarılı sporcuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada da “Çok özel bir kişi, ayrıca mahremiyete de önem verir. Teknesinin adı bile Privacy (Mahremiyet). Dalışı sevdiğini zira suyun altının, onu kimsenin tanıyamadığı tek yer olduğunu söyler. Bu spordaki başarısı inanılmaz bir yeteneğe ve el-göz koordinasyonuna dayanıyor.” yorumunda bulundu.