Boydak'tan Orduspor'a Destek

Ordu’nun Fatsa ilçesinde İstikbal mağazası açılışına katılan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Orduspor’a destek sözü verdi.

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek tarafından Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'a, üzerinde Hacı Boydak yazılı 38 numaralı Orduspor forması, şapka ve atkı hediye edildi. Akın Çiçek, Orduspor'un Çambası Yaylası'na yapacağı tesisin içini donatması için destek istedi. Bu istek üzerine konuşan Hacı Boydak, "Orduspor'un ayrı bir önemi var bizim için. Bu sene büyük takımlarla yaptığı maçları kazandıkça çok büyük keyif alıyoruz. Anadolu takımları kendine geliyor ve büyük gurur duyuyorum. Kayseri'de yaklaşık olarak 10 yıl boyunca futbol yöneticiliği yaptım. Dolayısıyla Orduspor'un başarısı bizleri gururlandırıyor. Bu başarının artarak devam etmesini diliyorum ve tesislerin döşenmesi sözünü veriyorum." dedi.

Boydak, Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor'un son zamanlarda çok güzel mücadele verdiğini, güçlü bir takım haline geldiğini söyledi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün, Orduspor’a yapacağı destek için Hacı Boydak'a teşekkür etti.