Ankaragücü Teknik Direktörü Öcal Açıklaması

Ankaragücü Teknik Direktörü Taner Öcal, ''Bu takıma sahip çıksınlar, Ankaragücü bir tane'' dedi.

Öcal, 5-1 kaybettikleri Bucaspor maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında, maçın ilk 20 dakikasında Bucaspor'un iyi oynadığını belirterek, ''7 maç oldu, hep aynı şeyi yaşıyoruz. Genç bir takımız, arkadan gelerek bir şey yapmaya çalıştık. Bir penaltı oldu, ki hakem penaltıyı verdikten sonra kaleciyi neden atmadı anlayamadık. Bu işler nereye kadar devam edecek- Bu çocuklar hem saha içinde hem de saha dışında mücadele ediyor. Bu başkentin takımı, bu takıma sahip çıksınlar, Ankaragücü sadece bir tane. Herkesten destek bekliyoruz. Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz'' diye konuştu.

-Bucaspor cephesi-

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise sahalarında oynadıkları 3 maçı da kaybettiklerini vurgulayarak, ''Bu deplasmandaki 2. galibiyetimiz oldu. Takımımızın istekli, arzulu ve topu yere indirerek oynadığı zaman yapamayacağı bir şey yok. Ankaragücü maçına kırılma maçı olarak bakıyorduk'' ifadesini kullandı.

-Notlar-

Bu arada karşılaşma sırasında kapalı tribündeki taraftarlardan bir bölümü, VIP tribününün olduğu yere meşale attılar. Bunun sonrasında polis meşalenin atıldığı tribüne girerek 3 taraftarı önce stattaki nezarethaneye, sonra da karakola götürdü.

Öte yandan karşılaşma sırasında özellikle Ankaragücü tribünlerinde gergin anlar yaşandı.

Muhabir: Ömer Hakan Kibar / Buğra Ersavaş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA