Ankaragücü Düşüşünü Sürdürüyor

Ankaragücü Teknik Direktörü Taner Öcal, Bucaspor'a 5-1 mağlup oldukları maçla ilgili, "Bu takım kişilerin değil Başkentin takımı, bu takıma sahip çıksınlar, Ankaragücü bir tane" dedi.

Öcal, 5-1 mağlup oldukları Bucaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de 7. maçı oynamalarına karşın hep aynı şeyleri yaşadıklarını belirtti.

Maçın ilk 20 dakikasında Bucaspor'un iyi oynadığını söyleyen Öcal, şunları kaydetti: "Genç bir takımız, arkadan gelerek bir şey yapmaya çalıştık. Bir penaltı oldu, ki hakem penaltıyı verdikten sonra kaleciyi neden atmadı anlayamadık. Bu işler nereye kadar devam edecek. Bizim takımımız çok kırılgan ve genç bir takım. Bu çocuklar hem saha içinde hem de saha dışında büyük zorluklarla mücadele ediyor. Bu çocukların alınterlerini daha nereye kadar çalacaklar. Biz Ankaragücü taraftarı sayesinde ayakta duruyoruz. Bu kişilerin takımı değil, başkentin takımı, bu takıma sahip çıksınlar, Ankaragücü sadece bir tane. Herkesten destek bekliyoruz. Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz." Ankaragücü oyuncusu Sinan Kurumuş ise, maça iyi başlamadıklarını, beklenilen performanslarının bu olmadığını dile getirerek, "Erken gol yedik, ardından golü de bulduk, skoru eşitledik ama tartışılan bir penaltı pozisyonu var, ondan sonra maç kırıldı" dedi.

Ankaragücü taraftarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Aytaç Öden de, "İsteneni ortaya koyamadık. İkinci yarı daha iyi motivasyobnla çıkmak isterken, haksık bir penaltıyla maç disiplininden çıktık. Kötü bir mağlubiyet aldık" ifadelerini kullandı.

BUCASPOR CEPHESİ

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise sahalarında oynadıkları 3 maçı da kaybettiklerini belirterek, "Bu deplasmandaki 2. galibiyetimiz oldu. 4. maçtan da puanla çıkıyoruz" dedi.

Hafta içinde iç sahadaki maçların neden kaybettiklerine ilişkin bir değerlendirme yaptıklarını dile getiren Karafırtınalar, "Aslında mazeret gibi gösterdik ama iyi sahalarda iyi futbol oynandığını bugün takımım bir kez daha gösterdi. Takımımızın istekli, arzulu ve topu yere indirerek oynadığı zaman yapamayacağı bir şey yok. Bugün attığımız kadar kaçırdık. Bu maça kırılma maçı olarak bakıyorduk" şeklinde konuştu.

Bucasporlu oyuncu Alparslan Erdem de, "Bugün sahada kenetlenmiş bir takım vardı. İç sahada kötü gidiyorduk, deplasmanda galibiyet aldık. Bu durumu iç sahaya yansıttığımız zaman daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

Genç oyuncu Mehmet İncebacak ise, 5 haftadır maç kazanamadıkları için takım üzerinde baskı oluştuğunu vurgulayarak, "Bunu kırmak istiyorduk. Hafta içinde çok iyi motive olduk, bizim için çıkış maçı oldu" diye konuştu

Kaynak: İHA