Konyaspor 1 Puana Razı Oldu

PTT 1. Lig’de Torku Konyaspor sahasında konuk ettiği Samsunspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen rakibi ile berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, takımın oynadığı oyundan memnun olduğunu söyledi.

Rakipleri karşısında 2-0 öne geçmelerine rağmen sahadan beraberlikle ayrılmalarının üzüntü verici olduğunu ifade eden Özkara, “Futbolda aklımızı ön plana çıkarmamız lazım ki, galip gelelim. Beraberlikten sonra pozisyonları değerlendiremedik ve 1 puan aldık. Oynanan oyundan memnunum, futbolcularıma teşekkür ederim. Tek sıkıntım gelen taraftarı memnun edemedik. İkili pozisyonlarda hakem takdir hakkını rakip takımdan yana kullandı. Sonuçta kendi sahamızda 2 puan kaybettik, bunu dışarıdan telafi edeceğiz. Bu takım bu seyirciyi buldukça oynamaya devam edecek. Tek kurtuluşumuz bu takımı Süper Lig’e taşımak bütün borçlarımızı Süper Lig’e çıkarak kapatabiliriz. İyi bir takımız, futbolcularım mücadele azmini 90 dakika sahaya yansıttı. 3 puanı alamadığımız için üzgünüz” dedi.

Konyasporlu futbolcu Selim Ay, şampiyonluk için kurulan bir takımda 2 puan kaybettiklerini belirterek, “Artık yenilmiyoruz ve bunu devam ettireceğiz. Bolu maçında güzel bir galibiyetle bunu telafi edeceğiz” diye konuştu.

Konyasporlu futbolcu Sinan Özkan ise, sahalarında kaybetmemeleri gerektiğini ifade ederek, “Çok iyi ve istekli oynuyoruz ama artık daha dikkatli olmamız gerekiyor. Çok iyi maç oldu, biz kendi işimize bakacağız Bolu deplasmanından galibiyetle döneceğiz” şeklinde konuştu.

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, galip gelemedikleri için üzgün olduğunu söyledi.

Altın, “Biz buraya 3 puan için geldik, iyi başladığımız maçta bireysel hatalardan kalemizde 2 gol gördük. Maçı hiç bırakmadık, tempoyu yükselterek beraberliği yakaladık. İkinci devre her iki takımda galip gelebilirdi. Galip gelmek istiyorduk ama olmadı, üzüntülüyüz. Futbolcularım futbolun güzelliklerini bu maçta sahaya yansıttı hepsine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Samsunsporlu futbolcu Erdem Şen, 2-0’dan maçı beraberliğe getirmelerinin kendilerine moral verdiğini, bu maçta birlikte seri galibiyetlerin başlangıcını yapacaklarını kaydetti.

Samsunsporlu Lokman Gör, takımı ligde iyi yere getireceklerini ifade ederek, “Bu maçta talihsizlikleri attık ve artık çıkışa geçeceğiz. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin prensibiyle 1 puan aldık. 2 hafta üt üste iç sahada oynayacağız, bir seri yakalayıp Samsunspor’u iyi yerlere getireceğiz” açıklamasında bulundu .

Kaynak: İHA