Karşıyaka Farklı Kaybetti

PTT 1. Lig’in 7. haftasında Karşıyaka kendi evinde Adana Demirspor’a 4-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Cahit Arslan, maçın gidişatında oyun olarak sorun olmadığını belirtirken, hakemin maçı iyi yönetmediğini söyledi.

Arslan, “Odaklanma ve motivasyon sorunu yaşadık. 1-1’i yakalayana kadar oyun da fazla bir sorunumuz yoktu. 2. yarıya başlarken gereksiz hareketler maçın gidişatını değiştirdi. 3-1’den sonraki oyunda yapacak pek bir şey kalmadı. Tebrik ediyorum rakibi. Onlar için iyi bir sonuç” dedi

Takımında şahsi problemlerin olduğunu ifade eden Arslan, “Burada şahsi gayret olarak yıkıldık. Yoksa takımın genelinde problem yok. Bireysel hatalar ön plana çıktı. Tabi bu kendi kendine olacak bir şey değil sorunu bulmamız lazım. Bu maç bizi hiç olamadığı kadar üzdü. Oyuncuları camiayı tekrar motive edip toparlanmamız gerekiyor. Bu işin hakkını verebilmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Maçın ardından konuşan Karşıyakalı futbolcu Makukula, futbolda kazanmak ve kaybetmenin her zaman olduğunu dile getirirken, “Bu gün kaybettik. Ama genel olarak maçları kazanıyoruz. Bu yönde maçlar oynayıp galip gelmeliyiz. Şu an yaşadığımız kötü olay. Ama bunu sezon sonunda yaşamadığımız için sevinmeliyiz. Geçen sene bildiğiniz gibi kötü sezon geçirdim. Şimdi gol attım. Ama benim için golün fazla bir anlamı yok önemli olan Karşıyaka. İnanıyorum ki takımım daha iyi yerlere gelecek” diye konuştu

Karşıyakalı diğer futbolcu Onur Türk ise, sonuçtan dolayı üzgün olduklarını anlatarak, “Şok olduk. Maça iyi de başlamıştık. Ama mağlup olduk. Aslında iyi bir arkadaş grubuyuz. Düzeltebiliriz bunu. Maç sonu ufak bir tartışma oldu Erdi’yle aramızda. Konuştuk anlaştık. Taraftarımızdan özür dileriz” şeklinde konuştu.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, aldıkları galibiyetten dolayı memnun olduklarını dile getirerek, “Bu camiada 7 -8 ay görev yapmıştım. Adana Demirspor’a ise geçen ay geldim. Müsabakanın zorlu geçeceğini tahmin etmiştim. İyi bir maç önümüzde ki süreçte inşallah eksik noktalarımızı tamamlayarak üst sıralarda yer edineceğiz. Karşıyaka takımının ne zaman olursa olsun heyecan dolu olduğunu biliyorum. Güzel maçlar çıkardılar bu yıl. Ama bizim takımda gerçekten çok iyi oynadı. Ben karşı yaka takımının asıl gücünün bu olduğuna inanmıyorum” açıklamasında bulundu.

Adana Demirsporlu futbolcu Junior, maça iyi başladıklarını vurgulayarak, “Maça iyi başladık daha sonra gol bulduk ve takım toparladı. Galip geldik mutluyuz” ifadelerini kullandı

Adana Demirsporlu diğer futbolcu Berat Çetinkaya ise, arkadaşlarını tebrik ederek, “Maça iyi başladık. Bocaladığımız zamanlar oldu. Sahada daha çok isteyen ekip bizdik. Umarım hak ettiğimiz bir galibiyet almışızdır” yorumunu yaptı .

Kaynak: İHA