Victor Piturca: Bu Galibiyeti Hak Ettik

Romanya Milli Takım Teknik Direktörü Victor Piturca, önemli ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki üçüncü maçında Türkiye'yi 1 - 0 yenen Romanya Milli Takımı'nda teknik direktör Victor Piturca, “Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Bence biz bu galibiyeti hak ettik.” diye konuştu.

İlk yarı kendilerinin daha iyi olduğunu söyleyen Victor Piturca, “İlk yarıda Türkiye sadece bir pozisyon yakaladı. İkinci yarı biz geri çekildik. Bunun için de Türkiye daha baskın göründü. Biz başka goller de atabilirdik. Tabii ki Türkiye’de atabilirdi. Ama 3 puanı biz kazandık. Türkiye ile aramızda 6 puan fark oluştu.” ifadelerini kullandı. Piturca, daha önce Türkiye’nin grupta favori olarak göründüğünü hatırlatarak, “Tabii ki önümüzdeki maça bakacağız. Hollanda ile maçımız çok önemli. Bence bu akşam Romanya, Brezilya Dünya Kupası Eleme Grubu’nda çok önemli aşama kaydetti.” şeklinde konuştu.

Bu akşam iki senaryo beklediklerini de sözlerine ekleyen Piturca, “Burak ve Umut’u iki forvet olarak bekliyordum. Burak sakatlığından dolayı kadrodan çıkarıldı. Forvet arkasında da Arda Turan’ı bekliyordum bu da gerçekleşti. Biz de bu seçeneklere göre hazırlığımızı yaptık.” dedi.