Nazilli Belediyespor Zorlu Bandırma Deplasmanda

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor ligin altıncı haftasında Bandırmaspor ile karşılaşacak.

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma pazar 15.00’te başlayacak. 5 maçta aldığı bir galibiyet, üç beraberlik ve bir mağlubiyet ile ligin orta sıralarında kendine yer bulan siyah-beyazlı ekip, grubun iddialı takımlarından Bandırmaspor karşısında puan arayacak.

Siyah-beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada, rakibin gücünü iyi bildiklerini ifade etti.

Her maçı ayrı ayrı değerlendirdiklerini ifade eden Ceviz, “Bandırmaspor grubumuzun iddialı takımlarından. Biz, kendi oyunumuzu oynayacağız. Cesur bir futbol sergileyerek puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. En iyi oyunlarımızdan birini sergilemek istiyoruz” diye konuştu.

Nazilli Belediyespor’un Bandırmaspor ile oynayacağı karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Serkan Ergün, Sedat Etik, Salim Duran üçlüsü yönetecek. Siyah-beyazlı ekip yarın Bandırma’ya giderek, maç saatini beklemeye koyulacak .

Kaynak: İHA