Başarılı Okçular Başkan Gürün'ü Ziyaret Etti

Muğla Belediyesi Okçuluk Takımı, Antalya'da düzenlenen turnuvanın ardından Belediye Başkanı Osman Gürün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan takım çalıştırıcısı Ejder Sözen, Antalya'da düzenlenen Açık Alan Türkiye Kupası'ndan 2 altın ve bir bronz madalyanın yanı sıra iki Türkiye rekoru ile döndüklerini söyledi.

Sözen, Antalya Açık Alan Türkiye Kupası'nda Emircan Haney'in altın madalya kazanırken aynı zamanda Türkiye rekoru kırdığını, Tuğba Çaylı'nın bronz madalya alarak bir diğer Türkiye rekoru kıran sporcu olduğunu kaydetti.

Alınan başarılardan gurur duyduğunu belirten Sözen, ''Antalya'da 450 sporcu arasından finale kalan 20 kişi vardı ve bunlardan 4'ü benim öğrencimdi. Biz sadece takım olarak değil, Muğla adıyla orada yarıştık. Çocuklarımızla antrenmanlarda her türlü çalışmayı yaptık. Korkulan ve çok beğenilen bir takım olmayı başardık'' dedi.

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün ise sporcuların elde ettikleri başarıdan gurur duyduğunu ifade etti.

Gürün, ''Sporcularımızın her zaman yanındayız. İhtiyaçları olan araç gereçler konusunda da yardımcı olacağız. Muğla adının spor dalında da duyulması çok sevindirici. Sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum'' diye konuştu.

Muhabir: Durmuş Genç

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA