Alex'i Havalimanında Yüzlerce Taraftar Karşıladı

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Türkiye'ye veda etme kararı alan Alex de Souza Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi.

Brezilyalı futbolcuyu havalimanında yüzlerce Fener taraftarı karşıladı. Acarkent'teki evinden ayrılan Alex gözyaşları arasında kendisini havalimanına götürecek olan minibüse bindi. Yanında eşi ve çocukları olan Alex, taraftarların oluşturduğu konvoyla havalimanına geldi. Alex'i burada pankart ve tezahüratlar eşliğinde yüzlerce taraftar grubu karşıladı. Üzerlerinde Fenerbahçe formaları bulunan taraftarlar Alex'e sevgi gösterisinde bulundu.

Yoğun sevgi seli karşısında duygulanan Alex, taraftarlara araç içinden el salladı. Bu arada minibüs taraftar ilgisi sebebiyle havalimanına girmekte zorlandı. Taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde minibüs havalimanına girdi. Alex, eşi ve çocukları birlikte minibüsten indikten sonra basın mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Alex ve beraberindekiler izdiham arasında havalimanı dinlenme salonuna güçlükle girebildi. Taraftarlar sevgi gösterisinde bulunmaya devam ediyor. Alex'in özel bir uçakla İstanbul'dan ayrılması bekleniyor .