Razvan Raş: Türkiye'den Puanlar Almak İstiyoruz

Romanya Milli Takımı'nın oyuncularından Razvan Raş-Dinca, Türkiye karşısında yarın akşam puan ya da puanlar almaya çalışacaklarını söyledi.

Türkiye ile yarın akşam Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak 2014 Dünya Kupası Grup Eleme maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısına katılan Razvan, Türkiye maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Türkiye bu gruptan çok yolunda çok önemli bir rakibimiz. Mümkün mertebe puan ya da puanlar almaya çalışacağız." dedi.

İstanbul'daki atmosferi bildiğini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Yarınki maç öncesinde bütün biletlerin satılmış olduğunu biliyoruz. Taraftarlar inanılmaz bir atmosfer oluşturacaktır. Ancak bunların hepsi başlama düdüğüne kadardır. Biz daha sonrasında maça konsantre olacağız. Ondan sonrası önemli değil." diye konuştu.

Savunma oyuncusu, Adrian Mutu'nun çok formda olduğunu ve Romanya'nın tartışılmaz oyuncularından olduğunu ve kendilerine büyük katkı yapacağını kaydetti.

Bir gazetecinin yarınki maç öncesinde Türkiye'nin "Kazanamıyorsun kaybetmeyeceksin" prensibini gözönünde olduğunu hatırlatınca Razvan, "Tabiki Türkiye kendi evinde oynayacağı için maçı kazanacaklarından emin gözükebilirler. Şuna inanıyorumki Romanya Milli Takımı onlara sorun çıkarabilir. Dolayısıyla beraberlik için maça da çıkabiliriz, kazanabiliriz de" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Türkiye Milli Takımı'nda Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi kaliteli oyuncular olduğunu fakat bütün oyuncuların iyi olduğunu sözlerine ekledi.