Teknik Direktör Çalımbay Açıklaması

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grubu'nda 12 Ekim Cuma günü İstanbul'da Romanya ve 16 Ekim Salı günü Budapeşte'de Macaristan ile yapacağı maçlar nedeniyle lige verilen arada 2 gün izin yapan Sivasspor takımı, Medical Park Antalyaspor maçına odaklandı.

Kırmızı-beyazlı ekibin 4 Eylül Stadı'nda yaptığı antrenmana yabancı oyunculardan sadece Aatif Chahechouhe ve Milan Cerny katıldı.

İzinli olan diğer yabancı oyuncular ile sakatlıkları bulunan kaleciler Korcan Çelikay ve Nihat Şahin'in katılmadığı idmanda, Uluslararası Challange Trophy Turnuvası'nda 16 Ekim Salı günü deplasmanda Galler ile karşılaşacak A2 Futbol Milli Takımı kadrosuna çağrılan genç oyuncu Ziya Erdal da yer almadı.

Sağanak yağış altında gerçekleşen antrenmanın bir bölümünü kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve asbaşkan Faruk Taşseten de izledi.

Sivasspor, lige verilen arayı 13-20 Ekim tarihleri arasında Antalya'da kamp yaparak değerlendirecek. Kırmızı-beyazlı ekibin, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile 14 Ekim'de Antalya'da hazırlık maçı yapacağı, 20 Ekim'deki Medical Park Antalyaspor maçının ardından da Sivas'a döneceği belirtildi.

-Çalımbay: ''Zorlu bir maç oynayacağız''-

Teknik direktör Rıza Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Zorlu bir maç oynayacağız, aynı puanda olduğumuz Antalya takımıyla karşı karşıya geleceğiz. Onun için bu boşluğu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Pazar günü Kasımpaşa takımıyla Antalya'da bir maç yapacağız, arkasından kampımız devam edecek. Antalyaspor maçından sonra buraya döneceğiz. Eksik arkadaşlarımız da inşallah takımımıza katılacak. Bu hafta bayağı bir eksiğimiz var. Kart cezalısı 3 arkadaşımız var. Ama ne olursa olsun diğer arkadaşlarımız oynayarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirecekler'' diye konuştu.

Kaynak: AA