Botaş Spor Ordu'ya Gitti

Türkiye kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Botaş Spor, Türkiye Kupası maçlarını oynamak için Ordu'ya gitti.

13.40 uçağı ile Trabzon'a oradan da Ordu'ya geçen Botaş Spor, Türkiye Kupası'nda İstanbul Üniversitesi, Ankara TED Koleji ve Homend Antakya Belediyesi ile karşılaşacak. İlk ikide yer alarak Türkiye Kupası finallerine katılmak isteyen Botaş Spor ilk gün İstanbul Üniversitesi, ikinci gün TED Ankara Kolejliler ve son gün de Antakya Belediyesi ile karşılaşacak.

Botaş Spor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, kupa statüsünün değiştiğini ve lig öncesi 3 ayrı grupta bir üst tura kalmak için 12 takımın mücadele vereceğini söyledi.

Kutlu, Cumhurbaşkanlığı Kupası oynayan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Türkiye Kupası'na direk katıldığını belirterek, "12 takım üç ayrı merkezde tek grup üzerinden oynayacak ve ilk iki sırada yer alan 6 takım bir üst tura çıkacak" diye konuştu.

Botaş Spor olarak grubu geçmek istediklerini ifade eden Kutlu, "Hedefimiz ligde, kupada ve Avrupa'da en iyi dereceyi almaktır" dedi.

Kupa Programı: 12 Ekim Cuma: 18.00 Botaşspor - İstanbul Üniversitesi, 20:15 Homend Antakya Belediyesi - TED Ankara Kolejliler 13 Ekim Cumartesi: 18.00 TED Ankara Kolejliler - Botaş Spor 20:15 İstanbul Üniversitesi - Homend Antakya Belediyesi 14 Ekim Pazar: 15.00 Botaş Spor - Homend Antakya Belediyesi 17:15 TED Ankara Kolejliler - İstanbul Üniversitesi

Kaynak: İHA