Tekirova Belediyespor Atrenörü Ferhatoğlu Açıklaması

Spor Toto 3. lig 1. Grup ekiplerinden Tekirova Belediyespor'da atrenör Gürkan Ferhatoğlu, Altay'ı geçip Türkiye Kupası'nda üst turlara çıkmak istediklerini söyledi.

Gürkan Ferhatoğlu, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. turunda sahalarında Altay ile karşılaşacaklarını belirterek, ''Böyle önemli maçlarda taktik ve teknik antrenmanlardan ziyade motivasyon, konsantrasyon ve moral seviyesi maçların kaderini etkiler'' dedi.

Rakiplerinin güçlü ve deneyimli olduğunu, ancak kendilerinin de heyecanlarının ve ilke imza atmanın vermiş olduğu öz güvenleri olduğunu ifade eden Ferhatoğlu, ''Seyircimize bu maçta çok iş düşecek, 90 dakika bizi yalnız bırakmasınlar. Dolu tribünler oyuncularımıza ayrı bir güç katacaktır. Bizim en büyük avantajımız saha ve seyirci. Seyircimizin desteği ile Altay'ı geçip Türkiye Kupası'nda adımızı üst turlara yazdırmak istiyoruz. Buna inancım tam, moralimiz yerinde. İnşallah galip gelip Tekirova'ya bayram yaşatırız'' dedi.

Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras da maçın çok zor geçeceğini, ancak turu geçen tarafın Tekirova Belediyespor olacağına inandığını belirterek, şunları söyledi:

''Rakibimiz Altay, köklü bir kulüp. Tekirova Belediyespor'un bugünlerini görmek bile büyük bir başarı, ama bizim hedefimiz daha üst turlar. Bu nedenle biz hazırız, seyircimize çağrı yapıyorum, mutlaka takımlarını desteklesinler. Turun coşkusunu hep beraber yaşayalım.''

Ligde 4 maçta 9 puan toplayan Tekirova Belediyespor, hafta sonu da deplasmanda lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA