Tatvan’da Bilardo Turnuvası

Bitlis’in Tatvan Kaymakamlığı tarafından ‘Üç Band Doğu ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası’ düzenlendi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 19 ilden 90 sporcunun katılımıyla Tatvan’daki özel bir bilardo salonunda düzenlenen turnuva eleme usulüyle yapıldı. Toplam 3 gün süren turnuva sonunda ise birinci, ikinci ve üçüncüyü belirlemek için 3’lü final maçı yapıldı. Final maçları sonrası Ağrı katılımlı Sabır Çelik birinci, Kahramanmaraş katılımlı Şemsettin Azimli ikinci ve Muş katılımlı Erol Koçlardan üçüncü oldu.

Dereceye giren sporcuların ödülleri ve kupaları Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ile Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Engin Öztürk tarafından verildi.

Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Erkan, “Bu tür organizasyonlara her zaman destek vermekten yanayız. Bilardo sporu çok güzel ve faydalı bir etkinliktir. Bilardo, geçmiş yıllarda bölgede her ne kadar boşluğa düşmüşse de biz bu sporu yeniden aktif olacak ve ilgi duyulacak bir duruma getirmeye çalışacağız. Burada düzenlenen bu etkinlik Tatvan’a çok şey kazandırdı. Biz bu etkinliği daha da genişleterek daimi olmasını sağlaya çalışacağız. Bunun için öncelikle güzel bir zemin oluşturmamız gerekiyor. Ayrıca, bu etkinliği organize eden Platin Bilardo Salonu işletmecisi İbrahim Güzeluçar’a teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA