Tatvan'da ''1. Üç Band Doğu ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası'' Düzenlendi

Tatvan Kaymakamlığı'nca ''1. Üç Band Doğu ve Güneydoğu Bilardo Turnuvası'' düzenledi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 19 ilden 90 sporcunun katılımıyla, Tatvan'daki Platin Bilardo Salonu'nda düzenlenen turnuva, eleme usulüyle yapıldı.

Üç gün süren turnuvada birinci, ikinci ve üçüncüyü belirlemek için 3'lü final maçı yapıldı. Turnuvaya Ağrı'dan katılan Sabır Çelik 1., Kahramanmaraş'tan katılan Şemsettin Azimli 2., Muş'tan katılan Erol Koçlardan ise 3. oldu.

Dereceye giren sporcuların ödülleri ve kupaları Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ile Tatvan Emniyet Müdürü Ramazan Engin Öztürk tarafından verildi.

Bu tür organizasyonlara her zaman destek vereceklerini belirten Kaymakam Erkan, bilardonun çok güzel ve faydalı bir etkinlik olduğunu kaydetti.

Erkan, ''Bilardo, geçmiş yıllarda bölgede her ne kadar boşluğa düşmüşse de bu spor yeniden aktif hale gelecek. Bu sporu ilgi duyulacak bir duruma getirmeye çalışacağız. Burada düzenlenen etkinlik Tatvan'a çok şey kazandırdı. Bu etkinliği daha da genişleterek, daimi olmasını sağlaya çalışacağız. Bunun için öncelikle güzel bir zemin oluşturmamız gerekiyor. Ayrıca bu etkinliği organize eden Platin Bilardo Salonu işletmecisi İbrahim Güzeluçar'a teşekkür ediyorum'' dedi.

Muhabir: Servet Taşdemir / Şener Toktaş

Yayıncı: Berin Arslan Çetin

Kaynak: AA