Samet Aybaba: Kaliteli Oyuncularımız İyi Oynamazsa İşimiz Zor

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş'ın kalietili futbolcularının her zaman iyi oynaması gerektiğini eğer bu oyuncular oynamazsa işlerinin zor olduğunu açıkladı.

Siyah-beyazlı takımın kendi evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli teknik adam, "Savunma ile forvet arasında 60 metrelik mesafede oynayınca rakibe alan vermiş olduk. Telaşla oyun kontrolsüz oyun ortaya koyduk. Futbol şansı yanımızda değildi komik bir gol yedik. Sonrasında poziysonları bulduk. Fakat bunları değerlendiremedik. İçimizdeki kaletili oyuncuların hep iyi oynaması lazım. Onlar iyi oynamadığı zaman işimiz zor herşeyin sonu değil. Artık pazar günü Fenerbahçe ile oynayacağımız derbi maçın çalışmalarına başlayacağız." diye konuştu.

Aybaba, ligin 8. haftasından sonra ligin şekilleneceğini ve Beşiktaş'ın alacağı sonuçlarla nereye doğru oynayacaklarını belirleyeceklerini ifade etti.

Bir gazetecinin "Devre arasında takıma yapılacak mı. Çalışmalar yapılıyor mu ?" sorusuna Samet Aybaba, "Bununla ilgili bir çalışmamız yok. Elimizdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ocak ayında durum belli olur." cevabını verdi. Öte yandan sezon başından beri alacağı parada indirim yapmayan ve hafta içinde yönetimle tekrar görüşecek olan Quaresma'nın durumu konusunda Aybaba, "Quaresma konusunda netleşen birşey yok." diye konuştu.

Aybaba, kadro dışı bıraktıkları 5 oyuncu konusunda da görüşlerinin aynen devam ettiğini sözlerine ekledi .