Muaythai Federasyonu Yönetimene Destek

Muaythai Federasyonu Doğu ve Güneydoğu delegeleri 5 Ekim’de Ankara’da yapılacak olan Türkiye Muaythai Federasyonu’nun 2. olağan kongresi öncesi mevcut yönetime destek amacıyla Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir araya geldi.

Tatvan’da bir araya gelen Türkiye Muaythai Federasyonu Bitlis, Batman, Van, Diyarbakır, Elazığ, Kars, Muş ve Erzincan delegeleri kongrede mevcut yönetimi destekleme kararı aldı. Delegeler adına açıklama yapan Türkiye Muaythai Federasyonu Profesyonel ve Özel Faaliyetler Düzenleme Kurulu Üyesi Mehmet Salih Aygün, yapılan toplantı neticesinde Türkiye Muaythai Federasyonu Doğu ve Güneydoğu delegeleriyle 5 Ekim’de yapılacak olan kongrede mevcut yönetimi destekleme kararı aldıklarını söyledi.

Sporun sosyal yönüyle değerlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Aygün, gayelerinin akıllı ve vicdanı hür gençler yetiştirmek olduğunu belirterek, “Özellikle bölgemizde gençliğimiz içinde bulunduğu sıkıntılardan spor sayesinde kurtarabilir. Gençlerimizi uyuşturucudan ve sokaktan, çetelerden, terörizmden ve anarşiden yine sporla koruyabiliriz. Bu yüzden bölgemizde spor aktivitelerinin olmasına önem veriyoruz. Bu sebeple arkadaşlarımızla mevcut yönetimi destekleme kararı aldık” dedi.

Delegeler toplantının ardından Van Gölü sahillerinde gezi turu düzenledi.

Kaynak: İHA