Mersin İdman Yurdu'nda Beraberlik Üzüntüsü

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan İçel İdman Yurdu'nda 1-1'lik beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı iyi mücadele ettikleri Trabzonspor karşısında beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Maçta oynayan mücadele eden ve pozisyon üreten takımın İçel İdman Yurdu olduğuna dikkat çeken Kahramanlı, "Almamız gereken bir maçtı. Birinci devrede, ikinci devre gibi hızlı oynasaydık, belki de ilk yarı en az 3-0 biterdi. Trabzon'da 1 puanı hak etmedik. Hakkımız 3 puandı." ifadesini kullandı.Herşeye rağmen Trabzon gibi zor bir deplasmanda aldıkları 1 puanın da önemli olduğuna işaret eden Kahramanlı, "Ancak Trabzonspor karşısında hakkımız bu değildi. Takım kendini göstermeye başladı fakat şanssızlığımızı yine kıramadık. Ne olursa olsun, bu şanssızlığı bir yerde kıracağımıza inanıyorum." dedi.

Artık Trabzonspor maçını bir kenara bıraktıklarını anlatan Kahramanlı, "Önümüzde kendi sahamızda yapacağımız Kayserispor maçı var. Bu maçı almak için teknik heyetimiz ve futbolcularımız çok istekli. Elimizden geleni yapıp 3 puanı almak istiyoruz." diye konuştu.