Melikgazi Belediyespor’da Geri Sayım

Melikgazi Belediyespor Voleybol takımı, Teledünya Türkiye Kupası maçları öncesinde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yeni transferlerin de kısa sürede takıma uyum sağlaması hem teknik heyet hem de yönetimi,kupa maçları öncesinde umutlandırıyor. Türkiye Erkekler Aroma Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Belediyespor,lig öncesi en ciddi sınavını 5-7 Ekim tarihleri arasında Gaziantep’de yapılacak olan Teledünya Türkiye Kupası 1. Grup maçlarında verecek.

Siyah beyazlı temsilcimiz Kupada Ziraat Bankası, Balıkesir Burhaniye Belediye ve Gaziantep Şahinbey Belediyespor takımları ile bir üst gruba çıkabilmek için mücadele verecek.

Melikgazi Belediyespor, hazırlıklarını antrenör Fuat Kalay nezaretinde Keykubat Sosyal ve Spor Tesislerinde günde çift idman yaparak sürdürüyor.

Antrenör Fuat Kalay, “Türkiye Kupası , sezon öncesinde çok iyi bir hazırlık müsabakası olacak. Takımın son durumunu görmek için bu kupa maçları bizim için önemli bir fırsat olacak. Gruptan ilk 2 sırayı alan takımlar bir üst tura çıkmayı garantileyecek.Bizim de amacımız ilk 2 sıraya girerek bu sene ilk defa Türkiye Kupasında bir üst tura çıkmak.Takımımız her sene olduğu gibi genç ve dinamik bir kadrodan oluşuyor.İki yeni transferimiz takımımıza güç katacak.Bunlar Çorum Sungurludan Selçuk Kılınç ve Umut Yıldırım.Diğer yandan bizim alt yapımızdan yetişmiş ve takımızda oynamış sporcularımız olan Basın Gençlik Spor Kulübünden Şükrü Deveci ve İsmail Uluhan, İzmir Çaybaşı Torbalıdan Mehrali Duman ve Kütahya Evliya Çelebi Hastanesinden Utku Çağlar Gülmez ile takımımız gücüne güç katmıştır.” dedi A grubunda mücadele edecek olan Melikgazi Belediye Spor’un Kupa Fikstürü 1. Ankara Ziraat Bankası -Melikgazi Belediyespor 05 Ekim 2012 Saat 16:30 2. Balıkesir Burhaniye Bel.-Melikgazi Belediyespor 06 Ekim 2012 Saat 14:00 3. Gaziantep Şahinbey Bel.-Melikgazi Belediyespor 07 Ekim 2012 Saat 14:00

Kaynak: İHA