Denizlispor Teknik Direktörü İpekoğlu Açıklaması

PTT 1. Lig'in 5. haftasının kapanış maçında Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, ''Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum'' dedi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ligdeki puan durumuna bakıldığında maçın her iki takım açısından da çok önemli olduğunu söyledi.

''Kazanmamız gerekiyordu. Aksi bir Sonuçla alt sıralarda kalma ihtimalimiz vardı'' diyen İpekoğlu, şöyle konuştu:

''Bu da psikolojik olarak futbolcularımızı olumsuz yönde etkileyecekti. Kazandığımız takdirde moral motivasyon açısından kendimizi üst sıralara atıp önümüzdeki maçlara daha sağlıklı bakacağımızı düşünüyorduk. Özellikle ilk yarıda 3 net gol pozisyonu bulduk. Göztepe'nin de pozisyonları vardı. İkinci yarıya baktığımızda ortada geçen bir maç görüntüsü vardı. Fakat oyunun Son bölümlerinde istekli olan, kazanma arzusu içerisinde olan takım bizdik. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Az sayıdaki taraftarlarımıza da teşekkür ederim.''

-Göztepe cephesi-

Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise Denizli'ye Rize maçını kazanarak, kupada tur atlamanın moraliyle geldiklerini söyledi.

İlk yarıda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Kalpar, şunları kaydetti:

''Sayılmayan bir golümüz ve verilmeyen bir penaltımız var. Ne olursa olsun biz bunların arkasına sığınmamalıyız. Bize yakışır şekilde daha iyi oynayan ve çok gol pozisyonu üreten bir takım olmamız gerekiyordu. Oyunun hakkı beraberlikti. İki takım da fazla pozisyon bulacak hamle yapamadı. Bir taç atışından gol yedik. Bu, bizim eksikliğimiz ve yanlışımız. Bu hata bize pahalıya maloldu. Maalesef futbolda bunlar var. Ben iyi takım olduğumuza inanıyorum ama iyi Sonuç alamıyoruz. Bizim hedefimiz var, ama bu hedefimize puan olarak uzaktayız. Bunu kabul etmek lazım. Fakat yakalanmayacak bir hedef değil. Yeter ki seriyi yakalayalım. Seriyi yakalamak için yine bize çok büyük iş düşüyor. İnşallah bunu gerçekleştiririz.''

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA