Aybaba: “kontrolsüz Oynadık, Komik Bir Gol Yedik”

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sivasspor karşısında telaşlı ve kontrolsüz oynadıklarını söyledi.

Aybaba, 1-0 kaybettikleri maç sonrası katıldığı basın toplantısında, ilk yarıda rakibe geniş alan bıraktıklarını belirterek, “Topu kaptığımızda basit oynama yerine telaşlı kontrolsüz oynadık. İkinci yarıda komik bir gol yedik” dedi.

Golden sonra birkaç pozisyon bulduklarını anlatan Aybaba, “Rakip savunmaya yaslandı biz ise uzun oyuncularla pozisyon bulduk. İçimizdeki kaliteli oyuncuların hep iyi oynaması lazım, onlar iyi oynamayınca işimiz zor. Önümüzde Fenerbahçe maçı var ve yarından itibaren bu maç için çalışmaya başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Aybaba, oyunun belli bölümlerinde iyi oynamadıklarını kaydederek, “Rakipler kaybedince avantaj yakalamıştık ama olmadı. Ligin 7-8. haftası her şey belirlenmeye başlar. Bundan sonra kazanacağımız puanlar nereye oynayacağımızı belirler” dedi.

Şu an transferle ilgili bir çalışmalarının olmadığını ifade eden Aybaba, Quaresma ile ilgili bir soruya da “Daha yöneticilerimizle Quaresma arasında netleşmiş bir şey yok” yanıtını verdi.

FUTBOLCU GÖRÜŞLERİ

Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Roberto Hilbert, Sivasspor karşısında kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Hilbert, “Ligde yukarılara çıkmak istiyorduk. Neden kaybettiğimizi anlayamadım. Fenerbahçe maçına kadar düzelmemiz gerekiyor” dedi.

Sivasspor'un golü sırasında rakibi düşürmenin aklından geçip geçmediği sorusuna Hilbert, “Aklımdan geçti ama o pozisyonda penaltı yaptırsam kırmızı kart görürdüm. Bu da takımımı cezalandırmak olurdu. Belki 2 maç oynayamayacaktım” şeklinde cevap verdi.

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Kadir Arı ise oyuna iyi başladıklarını kaydederek, “Golü ararken, gol yedik. Artık düzelmemiz lazım. Haftaya Fenerbahçe maçı var. İyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz. İnönü Stadı'nda ilk maçıma çıktım. Bir baskı vardı ama sahaya çıkınca rahatladım” diye konuştu.

Kaynak: İHA