Araban Belediye Başkanı Sporcularla Yemekte Bir Araya Geldi

Süper Amatör Ligi'nde rakibini 7-1’lik skorla geçen Araban Sporlu futbolculara, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir akşam yemeği verdi.

Süper Amatör Ligi'ndeki Araban Spor, Araban Stadı'nda sezonun ilk maçında gol yağmuruna boğduğu Çıksorut Gençlik Spor’u 7-1 mağlup etti. Mağlubiyetin ardından Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’in daveti üzerine Araban Spor Başkanı Dr. Erdal Ekinci, yöneticiler Osman Gündoğdu, Zilfükar Aslan ve Teknik Direktör Ferit Karataş, 22 futbolcu ve kalabalık Araban Sporlu taraftarlar Cafe Park’a geldi. Araban Spor Kulübü Başkanı Dr. Erdal Ekinci, sezona galibiyetle başlamalarının sevindirici olduğunu belirterek, “Araban Spor’u baştan sona yeniledik. Yönetimi, teknik direktörü, futbolcuları ve taraftarlarıyla yepyeni bir Araban Spor kurduk. Sezonun ilk maçında Araban ilçe stadında Çıksorut Gençlik Spor ile yaptığımız ilk maçımızda 7-1 galibiyet elde edip üç puan aldık. Baştan aşağı yenilediğimiz Araban Spor ile bu sezon Süper Amatör Liginde yöneticilerimiz ve eski profesyonel futbolcu olan yeni teknik direktörümüz Ferit Karataş, futbolcularımız ve güçlü taraftarımızla profesyonel karşılaşmalar yaparak göz doldurup takımımızı ligde hakkettiği yere ve konuma getirmek için çalışacağız” dedi.

Belediye Başkanı Özdemir ise takıma başarılar dileyerek, “Her anlamda yenilenen Araban Spor’un sonuna kadar yanında ve destekçisi olacağız. Bugünkü galibiyet hepimizi sevindirdi. Bu sezon takımımızdan çok şey bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA