Altay Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan : '' Bir Puan Büyük Başarı ''

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Kırklarelispor'la 1-1 berabere kalan Altay'ın teknik direktörü Beyhan Çalışkan, ''10 kişi kaldığımız müsabakada bir puan bana göre büyük bir başarı'' dedi.

Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir puanla ayrıldıkları Kırklarelispor maçında oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini, karşılaşmanın hakeminin de ''mükemmel'' bir maç yönettiğini söyledi.

Ev sahibi olarak kendilerini bu kadar zor duruma düşüren bir hakemi ilk defa gördüklerini kaydeden Çalışkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

''10 kişi kaldığımız müsabakada bir puan bana göre büyük bir başarı. Kırklarelispor da iyi bir ekip. Ancak taraftarımızın ne istediğini bilmesi lazım. Kimi oynatırsak oynatalım hep muhalif olursa doğru işler çıkmaz, o zaman da büyük Altay olmaz. Biz hangi zor şartlarda bu takımı bu hale getirdik. Biz Galatasaray, Real Madrid ya da Barcelona değiliz. Çok bilenin olduğu yerde bizim burada durmamızın bir anlamı yok. O zaman bilenler gelip bu işi yapacaklar. Futbolcularımı kutluyorum. Bundan sonra inşallah Allah güç kuvvet verir ve hak ettiğimiz yere geliriz.''

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 4 hafta sonunda 7 puanla 3. sırada bulunan Altay, gelecek hafta deplasmanda Bayrampaşa ile karşılaşacak.

Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Yayıncı :

Kaynak: AA