Alex'in balkon konuşmasında Aykut Kocaman'a mesaj var

105 yıllık tarihinde Fenerbahçe'nin en iyi yabancı futbolcusu olarak gösterilen, kırdığı rekorlar ve takımına kazandırdığı başarılarla adını kulüp tarihine altın harflerle yazdıran Alex de Souza, heykelinin dikildiği 9. sezonunda sarı lacivertli takımdan ayrıldı.

Beykoz Acarkent’teki Brezilyalı yıldızın evinin önünde toplanan çok sayıda taraftar, yönetim aleyhinde tezahürat yaptı.Fenerbahçe, Brezilyalı yıldızı Alex de Souza'yı önce kadro dışı bıraktı. Saatler sonra ise Brezilyalı yıldızın sözleşmesini feshetti. Alex'in gönderilmesinin ardından Twitter'da yönetim ve teknik direktörlerine ateş püsküren Sarı-Lacivertli taraftarlar, Alex'in evinin önünde toplandı.Brezilyalı yıldıza sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman aleyhinde tezahüratlar yaptılar.

Alex’in sözleşmesinin feshedilmesi Fenerbahçe taraftarını da çılgına çevirdi. Taraftarlar başkan Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Aykut Kocaman’a istifa çağrıları yapıp ateş püskürürken, Alex’e sahip çıktılar. Haberin duyulmasıyla birlikte Alex’in evinin önüne akın eden taraftarların sevgi seli Alex’i duygulandırdı. Saatlerdir Alex’in evini kapısında adeta nöbet tutan taraftarların bu sevgisi, Alex’i de gözyaşlarına boğdu.

Evinden çıkarak taraftarların yanına giden Alex, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşırken duygu dolu anlar yaşadı.

Taraftara seslenen Alex “Çocuklar çok korkuyor. Benim çok zor bir dönem. Lütfen… Her şey için çok teşekkürler.” demekle yetindi.

AYKUT KOCAMAN'A İNCE GÖNDERME

Bir taraftarın “Bu takımın gelecekteki teknik direktörüsün” demesi üzerine gülümseyen Alex “Sonra” yanıtı verdi…

BEYAZ GAZETE