Fenerbahçe, Gaziantepspor'u Yenip Zirveden Kopmak İstemiyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig`in 19.

haftasının kapanış maçında kendi evinde Gaziantepspor`u mağlup ederek, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkının açılmasını istemiyor. Son iki haftadır sahadan beraberlikle ayrıldığı için zirve yarışında çok önemli 4 puan kaybeden Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor`u yenerek iddiasını sürdürmek istiyor.

Karşılaşma öncesinde, Fenerbahçe`de sakatlığı süren Selçuk Şahin ve Sezer`in yanı sıra kart cezalısı Emre Belözoğlu forma giyemiyor. Bu arada, Afrika Uluslar Kupası maçları için Senegal Milli Takımı`na giden Issiar Dia maç kadrosunda yer almıyor. Öte yandan, Fenerbahçe`nin, devre arasında kadrosuna dahil edilen Özgür Çek ise maçın 18 kişilik kadrosunda yer alıyor.

Konuk ekipte ise sakatlıkları bulunan Emre Güngör ile kart cezalısı Serdar Kurtuluş, Fenerbahçe maçında görev yapamayacak.


TAKIM KADROLARI
Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Asım Yusuf Öz, Hakan Yemişken
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Gökay, Baroni, Stoch, Alex, Semih Şentürk
Gaziantepspor: Karcemarskas, Elyasa, Kerim Zengin, Bekir Ozan Has, Dany, Şenol, İsmael Sosa, Marek Sapara, Orhan Gülle, Popov, Cenk Tosun