Fenerbahçe: 0 - Gaziantepspor: 1 (ilk Yarı)

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Asım Yusuf Öz, Hakan Yemişken
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Gökay, Baroni, Stoch, Alex, Semih Şentürk
Gaziantepspor: Karcemarskas, Elyasa, Kerim Zengin, Bekir Ozan Has, Dany, Şenol, İsmael Sosa, Marek Sapara, Orhan Gülle, Popov, Cenk Tosun
Gol: Dk.

12 Bekir Ozan Has (Gaziantepspor)
Kırmızı Kart: Dk. 45 Kerim Zengin (Gaziantepspor)
Sarı Kartlar: Dk. 30 Kerim Zengin, Dk. 45 Elyasa (Gaziantepspor) Dk. 44 Alex, Dk. 45 Baroni (Fenerbahçe)
Spor Toto Süper Lig`de Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

9. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Marek Sapara`nın ara pasında savunmanın arkasına sarkan Bekir Ozan Has kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Volkan`ın ayakları ile çıkardığı topu Ziegler, kornere gönderdi.

10. dakikada Marek Sapara`nın çaprazdan direkt kaleye kullandığı serbest atışı kaleci Volkan güçlükle çeldi.

11. dakikada Baroni`nin ceza alanı dışından sert şutunu kaleci kornere çeldi.

12. dakikada konuk ekip İstanbul`da öne geçti. Bu dakikada Alex`in kullandığı köşe atışında savunmanın çıkardığı topu kapan Marek Sapara, sağ kanattan İsmail Sosa`yı kaçırdı. Sosa, sağ çizgiye indikten sonra geriye çıkardı. Topla buluşan Bekir Ozan, iki kişinin arasından sağ ayağının dışı ile dokundu, meşin yuvarlak kaleci Volkan`ın yanından ağlarla buluştu. 0-1.

23. dakikada konuk ekip yine etkili çıktı. Bu dakikada kullanılan köşe atışında sol arkada topu kapan Dany hızla takımını atağa kaldırdı. Dany, ön tarafta daha müsait durumdaki İsmail Sosa`yı gördü. Bu futbolcu, sol çaprazdan ceza alanına girdikten sonra vurdu. Meşin yuvarlak kaleye paralel bir şekilde uzaklaştı.

29. dakikada Gaziantepspor, mutlak bir golden oldu. Bu dakikada savunmanın arkasına sarkan Bekir Ozan`ın kaleye paralel gönderdiği topa Popov dokunamayınca takımını bir golden etti.

30. dakikada Alex`in ceza alanı içine kullandığı serbest atışta Gökhan Gönül`ün kafa vuruşu az farkla üstten auta gitti.

45. dakikada Gaziantepspor`da Kerim Zengin, Stoch`u düşürünce ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Gaziantepspor`un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.