Hakan Aslantaş Bugün Antrenmana Çıkacak

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam`ın önceki akşam oyanan Mersin İdman Yurdu maçının ardından transferini açıkladığı Hakan Altıntaş Bursa`ya geldi.

Önceki gün Bursa`ya gelen Hakan`ın bugün takımla birlikte antrenmana çıkması bekleniyor.
Özlüce Tesisleri’nde Ertuğrul Sağlam ve Başkan İbrahim Yazıcı ile görüşen sağ bek oyuncusu Hakan Altıntaş, Afrika Uluslar Kupası`nda mücadele edecek olan Basser`in yerine de görev yapacak. 26 yaşındaki tecrübeli sağbek oyuncusunun bugün takımla antrenmana çıkacağı, yarın ise kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

PİNTO YARIN İMZALAYACAK
Ertuğrul Sağlam`ın transferini duyurduğu bir diğer isim olan Şilili forvet Sebastian Pinto`nun ise bugün akşam saatlerinde ya da yarın Bursa`ya gelmesi bekleniyor. Şili Milli takımının da formasını giyen oyuncunun yarın Hakan Altıntaş ile birlikte kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Şili`nin O`Higgins takımı formasını giyen Pinto, 14 maçta 13 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi. 25 yaşındaki sporcu 1.87 boyunda. Futbola Universidad de Chile takımında başlayan Şilili oyuncu, sırasıyla Cobreloa, Santos, Nancy, Godoy Cruz, Audax Italiano, Varese ve son olarak O`Higgins takımlarında forma giydi.

Bu arada, Bursaspor`un transfer yapmaya çalıştığı 24 yaşındaki Çek kanat oyuncusu Petr Janda ile ilgili henüz ilerleme kaydedilemediği ifade edildi.