Bursaspor 1-0 Mersin İdmanyurdu

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta karşılaşmasında Bursaspor son dakika golüyle Mersin İdmanyurdu engelini geçmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta karşılaşmasında Bursaspor ile Mersin İdmanyurdu kozlarını paylaştı.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleden Bursaspor 1-0 galibiyetle ayrıldı

Maçın son anlarında topu filelerle buluşturan Batalla takımına 3 puanı getiren golü kaydetti. 90+4'üncü dakikada Bursaspor'dan Vederson'un soldan kullandığı köşe vuruşunda ceza alanında oluşan karambolde top uzaklaştı. Uzaklaşan topa gelişine vurun Batalla topu ağlara gönderdi.

Bu sonucun ardından Bursaspor 25 puana yükselirken; Mersin İdmanyurdu 27 puanda kaldı.

Önümüzdeki hafta Bursaspor deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Mersin İdmanyurdu ise sahasında MP Antalyaspor'u ağırlayacak.

İLK YARIDA SES ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, seyircisi önünde 3 puan arayan Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri ilk 45 dakikada kaleci Sehic'i geçemedi.

Öte yandan konuk ekipte 37. dakikada sakatlık geçiren Beto yerini Danilo Bueno'ya bırakmak zorunda kaldı.

MORITZ TEHLİKE YARATTI

Maçın ikinci yarısında hızlı başlayan Bursaspor zaman zaman kalesinde açıklar verdi. 58. dakikada ceza sahası içinde dönerek bir vuruş gerçekleştiren Andre Moritz'in şutu Carson'da kaldı.

BATALLA'DAN ENFES FRİKİK!

Bursaspor'da 64. dakikada kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanan Batalla'nın şutunu kaleci Sehic aynı güzellikte çıkardı. Pozisyonun devamında sol kanattan gelişen atakta bir şut daha çeken Batalla topu filelerle buluşturamadı.

YİNE SEHIC!

84. dakikada Stepanov'un köşe vuruşunda başrolde yine Sehic vardı. Battal'nın ceza alanına yaptığı ortaya iyi yükselen Stepanov şık bir kafa vuruşu gerçekleştirdi. Konuk ekipte yıldızlaşan file bekçisi bu pozisyonda da kalesini gole kapattı.

VE BATALLA...

Karşılaşmanın son anlarında Batalla, Sehic'i geçmeyi başardı. Arjantinli oyuncunun çektiği şutta top filelere giderken yeşil beyazlılar da haftalar sonra evinde 3 puana uzandı.