Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper İlk Antrenmana Çıktı

Ayağının tozuyla geldiği Orduspor`da ilk sınavını Fenerbahçe ile oynanan maçta veren Teknik Direktör Hector Cuper, ilk antrenmanına çıktı.


Antrenör Jose Carlos, kondisyoner Angel Puebla ve kaleci antrenörü Hüsnü Karakoyun`un da hazır bulunduğu antrenmanın sonrasında konuşan Cuper, Orduspor`un Fenerbahçe maçında oynadığı oyundan memnun olduğunu söyledi. Cuper, “Takıma baktığımız zaman son zamanlarda peş peşe alınan bir mağlubiyet vardı. Bu tür durumlarda alınan galibiyet önemlidir ama en azından geldiğim kısa sürede Fenerbahçe gibi bir takımdan bir puan alabildik. Bunu galibiyetlerle süslemek istiyorum." dedi.
Orduspor`un genel durumu ile ilgili değerlendirmede bulunan teknik adam, "Takımın genel oyunundan memnunum. Fakat ben karakter olarak olduğum şeyden memnun olmam, daha fazlasını isterim. Kişiliğim bu şekildedir. Kendi kişiliğimin aynı şekilde takıma yansımasını isterim. Her zaman daha iyisini hedeflememiz lazım, daha iyisini yapmamız lazım. Ben hiçbir zaman memnun olmam, her zaman daha iyisini isterim." yorumunu yaptı.
Cuper, Fenerbahçe maçında Culio’nun Emre ile münakaşasında aldığı sarı kart konusunda şunları söyledi: "Bence bu bir hataydı. Çünkü her oyuncunun her türlü pozisyona hazır olması lazım. Burada provokasyonlar da olabilir ama burada Emre provoke etti. Bu bir gerçek ama karşı takımın oyuncusunun da buna hazır olması lazım. Aldığı bu sarı karttan dolayı önümüzdeki Manisa maçında oynayamayacak. Benim hiç sevmediğim şeyler bunlar, aslında hakeme itiraz etmek. Bundan sonra bu hataların tekrar edilmemesi için elimizden geleni yapacağız."
Hector Cuper, taraftarın istekli olduğunu, yalnız iyi zamanlarda değil kötü zamanlarda da takıma sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.