Lucescu Ölümden Döndü

Bir dönem ülkemizde Beşiktaş ve Galatasaray`ı da çalıştıran ünlü Rumen teknik adam Mircea Lucescu ülkesi Romanya`da trafik kazası geçirdi.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Lucescu`nun kaburgalarında kırık olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Süper Lig`de Beşiktaş ve Galatasaray`la şampiyonluk yaşayan şu anda ise Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk`i çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu, ülkesi Romanya`da trafik kazası geçirdi. Bükreş Üniversite Hastanesi`nin acil bölümüne kaldırılan Lucescu`nun kaburgalarında kırıklar olduğu ve tedavi altına alındığı bildirilirken, hayati tehlikesinin ise bulunmadığı ifade edildi.

Romanya Ligi takımlarından Rapid Bükreş`in sahiplerinden George Capos, kazadan sonra Lucescu`yla telefonda konuştuğunu söyleyerek, "Telefonda konuştuk. Beni çok korkuttu ama şimdi iyi. Kaburgalarında kırık var. Şu anda hastanede. Ancak ne kadar kalacağını bilmiyorum" dedi

Bu arada kazada 1`isi ağır 2 kişinin yaralandığı, 1 kişinin ise kazaya sebebiyet vermek suçlamasıyla gözaltına alındığı ifade edildi

66 yaşındaki Lucescu`nun kullandığı aracın ise ağır hasar gördüğü belirtiliyor

Kaynak: İHA