Gaziantepspor, Çıkışını Fnerbahçe’yi Yenerek Sürdürmek İstiyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Medical Park Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı moral kazandıklarını belirterek, çıkışı Fenerbahçe maçı ile sürdürmek istediklerini söyledi.


Spor Toto Süper Lig’in 18’nci haftasında kendi sahasında Medical Park Antalyaspor’u 1-0 mağlup eden Gaziantepspor, 9 Ocak Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri’nde sürdürüyor.
Alınan galibiyetten dolayı morallerin yerinde olduğu kırmızı - siyahlı takım, yoğun sis altında gerçekleştirdiği antrenmanda, 5’e 2 pas çalışması yaptı.
Antrenman öncesinde basın mensuplarını sorularını cevaplandıran teknik direktör Abdullah Ercan, “Antalya maçında bir moral kazandık. İnşallah bir çıkış başlıyor diye düşünüyoruz. Düşüncemiz, Fenerbahçe maçında bunu devam ettirmek. Zor bir maç olacak. Onlar da geçen hafta berabere kaldı. İyi bir maç oynayacağız. İnşallah netice de bizim tarafımızda olur.” ifadelerini kullandı.
Futbolcuların da moralli olduğunu bunu da yansıttıklarını kaydeden Ercan, “Bu bizi ümitlendiriyor. Son maçlarda disiplinli bir şekilde oynamamız da ayrı bir sevincimiz.” diye konuştu.
Öte yandan, sakatlığı devam eden Ivan ve takım kaptanı Emre Güngör sakatlıklarından dolayı, Serdar Kurtuluş da sarı kart cezalısı olduğu için Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Yeni transfer İbrahim Akın’ın da henüz antrenmana takımla çıkacak derecede olmadığı öğrenildi.