Fenerbahçe'de Yeni Transfer Özgür Çek Antrenmana Çıktı

Fenerbahçe, Gaziantepspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmanda yeni transfer Özgür Çek de yer aldı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 4 ayrı grup halinde yapılan ayak tenisi maçlarıyla devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan 6 minyatür kaleli maçla noktalandı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok ve Serkan Kırıntılı, Kaleci Antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.

Sezer Öztürk ve sağ arka adalesinde zorlama tespit edilen Berk Elitez, takımdan ayrı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Selçuk Şahin ile sol arka adalesinde zorlama tespit edilen Özer Hurmacı ve sağ arka adalesinde zorlama tespit edilen Erten Ersu antrenmana çıkmadı. Bu oyuncular tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Afrika Uluslar Kupası maçları için Senegal Milli Takımı’na giden Issiar Dia ile U18 Futbol Milli Takımı ile Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Valentin Granatkin Turnuvası’na katılan Recep Niyaz antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak antrenman, basına kapalı gerçekleştirilecek.