Eintracht Frankfurt'un Forvet Oyuncusu Theofanis Gekas, Samsunspor'da

Spor Toto Süper Lig`in sıkıntılı takımlarından Samsunspor, geçen sezon Bundesliga`dan düşen Eintracht Frankfurt`un forvet oyuncusu Theofanis Gekas`ı renklerine bağladı.


Samsunspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Eintracht Frankfurt takımında forma giyen Yunan forvet Theofanis Gekas`ı da transfer etmiştir." denildi.

Almanya Ligi`nde 2006-07 sezonunda Bochum formasıyla 26 golle gol kralı olan 32 yaşındaki Yunan golcü, 2010 yılından bu yana Eintracht Frankfurt forması giyiyordu. Kariyerinde Panathinaikos, Portsmouth, Bochum, Bayer Leverkusen ve Hertha Berlin gibi önemli takımlarda forma giyen deneyimli oyuncu, 2010 Dünya Kupası Elemeleri`nde Yunanistan Milli takımı forması altında attığı 11 golle elemelerin en skorer ismi olmıştu.

Yunanistan Süper Ligi`nde de 1 kez krallık sevinci yaşayan Gekas, 2010 yılında bu yana formasını giydiği Frankfurt`ta 50 maçta 29 gol kaydetti.

Öte yandan Samsunspor, Ankaragücü`nden ayrılan Serdar Özkan ile sezon sonuna kadar anlaşırken, Ufuk Bayraktar ile yollarını ayırdı.