Ümit Tütünci, Tavşanlı Linyitspor'la Anlaştı

Bank Asya 1.

Lig’de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, golcü futbolcu Ümit Tütünci’ye imza attırarak forvet hattını güçlendirdi. Boluspor’dan transfer edilen Ümit, 1.5 yıllığına imza attıktan sonra kampa katılmak için Antalya’ya hareket edeceğini söyledi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Başkanı Zafer Atalay, ilk yarıdaki şanssızlıkları yenmek istediklerini ve takımdaki eksik bölgelere nokta transferler yaptıklarını söyledi. Atalay, "Önce kalecimizi temin ettik, sonra da futbolcularımızı ve en önemlisi gol yollarına forvet oyuncuları aldık. İki forvet almayı düşünürken üç forvet aldık. İkinci yarıda bol gollü karşılaşmalar izletmek istiyoruz. Ayrıca bir stoper daha aldık. Ancak onu önümüzdeki günlerde açıklayacaz.” dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor’un yeni transferi Ümit Tütünci, kırmızı-siyahlı camiaya girmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Tavşanlı Linyitspor ile 1.5 yıllığına anlaştığını hatırlatan Ümit, şöyle devam etti: “Tavşanlı’ya gelmeden evvel neler yaşayabileceğimi pek kestirememiştim; ancak kendimi öylesine sıcak bir ortamda buldum ki kafamdaki tüm soru işaretleri silindi. Gösterdikleri ilgiden dolayı, başta; başkanımız Zafer Atalay olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ne kadar güzel bir ortama geldiğimi, Tavşanlı’ya adım atınca anladım.”
Linyitspor’un zor günler geçirdiğini dile getiren Tütünci, “İlk yarıda yaşananlar, sürekli kötü gidişat olacak anlamını taşımıyor. Evet, belki alt sıralardayız ancak taraftarımız şuna emin olsun ki bu takım play-off oynamayı hak ediyor. Üst sıralarla olan puan farkı, kapatılmayacak kadar büyük değil. İlk altıya girip, Süper Lig’in kapısını zorlamamak için hiçbir neden yok. ” şeklinde konuştu.