Sow olmazsa Fabiano

Fenerbahçe, gol bölgesinde yaşadığı sıkıntıları çözmek için transfer çalışmalarına hız verdi.

Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille forması giyen ve transfer döneminin en çok ismi anılan oyuncuları arasında bulunan Moussa Sow için harekete geçen Fenerbahçe, bu transfer gerçekleşmezse yerine Brezilyalı forvet oyuncusu Luis Fabiano'yu devreye sokacak.

ARSENAL DE TALİP

Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve Tottenham Hotspur, Fenerbahçe'nin büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen Lille 'in Senegalli forveti Moussa Sow ile ilgileniyor.

Daily Mail'de yer alan habere göre, 25 yaşındaki oyuncu için İngiliz ekiplerinin 20 milyon sterlinlik bir teklif hazırladığı belirtilirken özellikle Arsene Wenger'in Şampiyonlar Ligi'nde de takip ettiği oyuncuyu ısrarla istediği vurgulandı.

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı ve kadrosuna katmak için gün saydığı haberlerinin medyamızı meşgul ettiği bu günlerde çıkan haberlerin yanı sıra Moussa Sow'un açıklamaları da sarı-lacivertli camiasının canını sıkacak cinsten:

"Lille ile 2013 yılına kadar sözleşmem var. Şu anda sadece futbola odaklanmak istiyorum ve Ocak ayında takımdan ayrılma ihtimalim bulunmuyor. Ancak hayalım tabii ki Premier Lig'de oynamak. Çünkü orası mücadele, atmosfer, goller, oyun...bir çok sebepten dolayı en iyisi. TV'de izlerken 'Birgün orada oynayacağım' diyorum. Arsenal çok büyük takım ancak neler olacak göreceğiz"

FABIANO İÇİN NABIZ YOKLADI

Sarı-lacivertli ekibin devre arası transfer döneminde golcü transferi gerçekleştirmek isterken daha önceden de gündeminde yer alan Luis Fabiano'ya bir teklif götürdü.

Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen 32 yaşındaki golcü oyuncu için Fenerbahçe'nin 10 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtildi. Ancak bu ücreti düşük bulan Brezilyalı kulübün düşünmek için süre istediği belirtildi.

Brezilyalı yıldız Luis Fabiano geçen sezon İspanya'nın Sevilla takımından 7 milyon 600 bin Euro'ya Sao Paulo'ya transfer olmuştu.