'14 Ocak Ankaragücü'nün Sonu Olabilir'

Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu, 14 Ocak tarihinde yapılacak genel kurul sonrası gerekli destek sağlanamazsa Ankaragücü`nün tarih olacağını söyledi.

Hancıoğlu ``14 Ocak Ankaragücü için milat olacaktır. Aksi takdirde Ankaragücü tarih olacak.`` dedi
Hikmet Hancıoğlu, yaptığı açıklamada, suçlu aramak yerine bir an önce 102 yıllık çınarın sıkıntılı günlerden kurtarılması gerektiğini vurguladı. Hancıoğlu, "Ankaragücü Kulübü şu an yürüyecek konumda değil. Son genel kurulda görevi gelen arkadaşlar iyi niyetlidir ve kulüp için yeterli olmadıklarını söyledi. 14 Ocak tarihinde olacak kongrede ekonomik anlamda güçlü bir yönetim olmadığı sürüce Ankaragücü`nün tarihe gömüleceğini biliyorum. Sahip olacak çok insan var ama onlar da engelleniyor. 14 Ocak`ta bu olursa yine bu kötü durum devam eder. 18 Kasım`daki kongrede de engellemeler yapıldı. `Katılmayacaksınız` denildi. `Ankaragücü zor duruma düşsün, amatör kümeye düşsün` düşüncesi var bazılarında. Biz buna asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Artık Melih Gökçek, Cemal Aydın şu veya bu isim çekişmelerinin geride bırakılması gerektiğini dile getiren Hikmet Hancıoğlu, şöyle devam etti: "Bu çekişmeler bu zamana kadar bir fayda sağlamadı. Personelimiz 3 kişilik işi bir kişi ile yapıyor. Hem çimi suluyor hem bulaşık yıkıyorlar. Güvenlik personelimiz yok. Olan personelimiz dolmuş parası bulamıyor. Kulüpler Birliği karar alıyor. `Ankaragücü zor durumda olduğu için sporcu almayacağız` deniyor. Komşumuz olan Gençlerbirliği kulübü açıklama yapıyor. `Biz sizden futbolcu almayacağız devre arasında duruma göre futbolcu vereceğiz` deniyor. Ne oluyor da sabah 9`da ihtar çeken futbolcumuzu alıyor. Nerede bunun samimiyeti. İnsanlar samimi olsun. Biz kimseden bir şey dilenmiyoruz. Ama biz burada linç ediliyoruz. Elimiz kolumuz bağlı herkes bize yumruk atıyor."