Turgutreis'te Yarıyıl Kupası Sahiplerini Buldu

Muğla`nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Amiral Turgut Reis Optimist ve Laser Yarı Yıl Kupası D-Marin Turgutreis`de düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Türkiye Yelken Federasyonu Faaliyet Programında yer alan 2012 Yarıyıl Kupası , Optimist ve Laser sınıf yarışları Amiral Turgut Reis Optimist ve Laser Yarı Yıl Kupası adı altında Turgut Reis Belediye Yelken Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşti . Turgutreis Fener Plajı`nda yapılan Amiral TurgutReis Yarıyıl Kupası yarışlarına . Optimist sınıfında 106 , Laser sınıfında 116 olmak üzere toplam 222 sporcu katıldı . Adana , Antalya , Ankara , Balıkesir , Muğla , İzmir , İstanbul , Bursa , Çanakkale , İskenderun , Sinop , Kocaeli , Aydın , Mersin , Samsun ve Tekirdağ illeri olmak üzere toplam 16 il ve 45 kulüp temsil edildiği yarışlar D-Marin Turgutreis`de yapılan ödül töreniyle sona erdi . Düzenlenen kupa töreninde kısa bir konuşma yapan Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk turnuvaya katılan kulüplere , Sporculara ve organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti . Önümüzdeki yılda da rüzgarıyla ünlü Fener Plajının yarışlara ev sahipliği yapacağının müjdesini verdi .

Optimist sınıfında 9 , Laser 4 . 7 ve Laser Radial sınıflarında 8`er ve Laser Standant sınıfında 10 yarış serisi sonucuna göre madalya kazananlar ise şöyle , Optimist Genel Klasman birincisi - Onur Cemil Mandalinci , Optimist Junior birincisi Yiğit Yalçın Çıtak , Laser 4 . 7 Genel Klasman birincisi Bora Olcav , Laser 4 . 7 birincisi Zeynep Yentur , Laser 4 . 7 Junior birincisi Mehmet Duran Dinç , Laser Radial Genel Klasman birincisi Alp Rona Rodopman , Laser Radial Bayan birincisi Nazlı Çağla Dönertaş , Laser Radial Gençbirincisi Alp Rona Rodopman , Laser Standart Genel Klasman birincisi Saffet Onur Bilgen ve Laser Standart Genç birincisi ise Mehmet Haliloğlu oldu . Kupalar sporculara ödül töreni ile taktim edildi .

Kaynak: İHA