Trabzonsporlu Başarılı Golcü Burak Durdurulamıyor

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 23 haftada attığı 25 golle krallıkta açık ara önde giden Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz, durdurulamıyor.



Hemen her maçta takımının gol yükünü sırtlayan başarılı futbolcu , dünkü Ankaragücü maçında attığı 2 golle gol syısını 25`e yükseltti . Ligde attığı 25 golle 23 . hafta itibari ile son 20 yılın en iyi golcüsü oldu . Burak , 1996-97 sezonunda söz konusu haftada 23 gol atan Hakan Şükür`ü geride bıraktı .


Spor Toto Süper Lig`de ilk 23 . hafta itibari ile 25 gol atan Burak Yılmaz gol krallığı yarışında uzak ara ön sırada bulunuyor . Trabzonspor forması altında kariyerinin en parlak dönemini yaşayan golcü oyuncu 23 . hafta itibariyle son 20 yılın en iyi golcü oyuncusu olarak yeni bir rekora daha imza attı . Burak , 1996-97 sezonunun 23 . haftasında 23 gol atan Hakan Şükür`ü , bu sezon attığı 25 golle geride bıraktı .




TOLGA’DAN BELEDİYEYE ZİYARET

Bu arada , bordo - mavili takımın bir diğer başarılı ismi kaptan Tolga Zengin , Trabzon Belediye Başkanı Dr . Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti .


Başkan Gümrükçüoğlu , Tolga’nın hem başarılı sporcu hem de çok karakterli bir insan olduğunu belirterek , ``Trabzon ve Türk futboluna yaptığı katkılarından dolayı herkes gibi ben de gurur duyuyorum . Tolga inşallah bundan sonra da futbola önemli katkılar vererek ; göğsümüzü kabartmaya devam edecek . ” dedi .


Başarılı kaleci Tolga da Trabzon ve Türk futboluna hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek , “Trabzonspor futbolun bir markası . Önemli bir taraftar kitlesine sahip böylesine önemli bir kulübe hizmet etmekten dolayı mutluyum . Trabzon’a yaptığı başarılı hizmet ve Trabzonspor’a verdikleri desteklerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyorum . ” diye konuştu .