Özdilek: Galatasaray Maçında Türkiye’ye Ses Getirecek Mücadele Edeceğiz

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray karşılaşmasından mutlaka puanla dönmeleri gerektiğini açıkladı.

Özdilek , Türkiye gündemine ses getirecek performans sergileyeceklerini söyledi .

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Medical Park Antalyaspor , 1 Şubat Çarşamba günü oynayacağı zorlu Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor . Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Özdilek , üç günlük arada iki zorlu maça çıkacaklarını ifade etti .

Evlerinde oynadıkları Gençlerbirliği maçını çok kazanmak istemelerine rağmen bunu başaramadıklarını kaydeden Özdilek , “Son 3-4 haftadır maçlar üstünde hakemlerin ciddi tesiri var . Bu biraz bizim canımızı sıkıyor . Ama biz sahada elimizden geldiği kadar mücadeleye devam edeceğiz . Hakemlere inanıyoruz ve inanmaya da devam edeceğiz . Ama verilen kararların çok yeterli olmadığı aşikar . Tabi bunlarda bizim canımızı acıtıyor . ” dedi .


1 Ocak Çarşamba günü Galatasaray`la , 4 Şubat Cumartesi günü de Trazbonspor`la karşılaşacaklarını hatırlatan Özdilek , zorlu bir sürece girdiklerini , bundan sonra kolay müsabakaların olmadığını savundu .


Oyuncularının fazla dinlenme şanlarının olmadığını da belirten Özdilek , “Puan almamız gereken karşılaşmalar arasında . Kolay değil tabi Galatasaray ve Trabzonspor maçları . Onların da puana ihtiyacı var . Amacımız , Türkiye gündemine ses getiren bir performans sergilemek . Dinlenmeye de fırsat olmayacak . Bizim gibi Anadolu takımları için , iki büyük maçı üç gün arayla oynamak kolay değil . Ama bu süreçten geçeceğiz . ” diye konuştu .


Öte yandan bugünkü antrenmana Ali Zitouni ve Doğa Kaya sakatlıkları olduğu gerekçesiyle antrenmanda yer almadı .