Maçın Ardından

'Kazandığımız için mutluyuz, yolumuza devam ediyoruz'-Miroslav Stoch: 'İkinci yarı doğru futbolu oynamaktanuzaklaştık, ancak kazanmak önemliydi'İSTANBUL - 29.01.2012 - Fenerbahçeli futbolcu Serdar Kesimal, Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yendikleri mücadelenin ikinci yarısında kötü bir performans ortaya koydukları ifade ederek, 'Kazandığımız için mutluyuz, yolumuza devam ediyoruz' dedi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısına Fenerbahçeli futbolculardan Serdar Kesimal ve Miroslav Stoch katıldı.

Maça istedikleri gibi başladıklarını kaydeden Serdar, ''Baskılı başladık ve golü bulduk. İlk yarı istediğimiz gibi oldu ve 2-0'ı yakaladık. Maalesef ikinci yarı pas yapıp rakibin direncini kırmak gerekirken, bunu yapamadık ve rakibimizi cesaretlendik. Skor 2-1 oldu. Sonra psikolojik olarak geriye yaslandık. Kazandığımız için mutluyuz, yolumuza devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Serdar, Fenerbahçe'nin yediği golde, kaleci Volkan Demirel ile aralarında bir anlaşmazlık olup olmadığı sorusuna, ''Aramızda bir anlaşmazlık oldu ama futbolda olan şeyler. Bundan sonra bu hataları yapmamamız gerekiyor'' cevabını verdi.

Miroslav Stoch-Sarı-lacivertli ekibin 2. golüne imzasını atan Miroslav Stoch ise karşılaşmayla ilgili özetle şunları söyledi:''Maça iyi başladık. Golleri bulduk. Skor lehimize dönünce oyunun hakimiyetini kurduk. İkinci yarı farklıydı. İyi yaptığımız şeyleri yapamayınca, gol yedik. Beraberliği de yakalayabilirdi rakip takım. Üzerimize gelmeye başlamışlardı. O anda soğukkanlı olamadık, doğru futbolu oynamaktan uzaklaşmıştık. Ancak kazanmak önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz.''Hakkında Avrupa'nın önemli kulüpleriyle transfer dedikoduları olduğu ifade edilerek düşünceleri sorulan Stoch, ''Benim de internette okuduğum bir şey. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Ciddi bir teklifin olduğundan haberdar değilim. Sizin bildiğiniz kadar biliyorum'' cevabını verdi.

(SEL-MFD-FAN )