Kalpar: Psikolojik Baskıyı Üzerimizden Atamadık

Bank Asya 1.

ligde zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor`da teknik direktör Hüseyin Kalpar , ligde haftalardır galibiyet alamamanın üzerlerinde psikolojik baskı oluşturduğunu söyledi .


Kalpar , ligin 19 . haftasında evlerinde ağırladıklaerı ve 1-1 berabere kaldıkları Adanaspor maçı ile ligde yedi haftadır galibiyet alamadıklarını hatırlattı .


Adanaspor karşısında hakem hatalarının ön planda olduğunu savunan tecrübeli çalıştırıcı , " Maç içerisibde bariz yanlış kararlar verdi . Verilmeyen penaltımız , çalınmayan faullerimiz çok fazla . Aleyhimize de , lehimize de çok garip hatalar yaptı . Fakat maçın kaderini etkileyecek pozisyonlarda aleyhimize çok yanlış kararlar verdi . " dedi .


Kalpar , takımda maç kazanamamanın üzerlerinde baskı oluşturduğunu ifade ederek , " Ligde altı haftadır kazanamıyorduk . Bu kazanamama serisini Adanaspor maçı ile yedi haftaya çıkardık . Adanaspor ile bu baskıyı atmaya çalıştık . Artık kazanamamak takımın üzerinde psikolojik bir baskı oluşturdu . bir an önce toparlanmak ve ligde zirvenin uzağında kalmamak adına seri galibiyetler almamız gerekiyor . " diye konuştu .


Kalpar , bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Göztepe maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayacaklarını da sözlerine ekledi .