Giresunspor'da Galibiyet Sevinci

Bank Asya 1.

Lig’de mücadele eden Giresunspor’un Basın Sözcüsü Haldun Domaç , ``Akhisar Belediyespor karşısındaki güzel ve etkili futbolumuz ve kazandığımız üç puanla lige daha sıkı tutunduğumuzun mesajını verdik . ” dedi .


Domaç , yaptığı açıklamada , dün kendi saha ve seyircileri önünde karşılaştıkları Akhisar Belediyespor’u 3-1 mağlup ettiklerini hatırlattı . Akhisar Belediyespor maçında ede edilen galibiyetin kendilerinin ligde kalma yolundaki mücadeleleri için önemli olduğunu vurgulayan Domaç , ``Akhisar Belediyespor maçında ortaya koyduğumuz futbol ve etkili mücadele ile hem üç puana ulaştık , hem de Bank Asya 1 . Ligi’nde kalıcı olduğumuzun mesajını ilettik . ” diye konuştu .


“Bu karşılaşmada futbolcularımızın ortaya koyduğu kazanma isteği bize gelecek maçlar için umut ışığı oldu . ” diyen Domaç , sözlerini şöyle sürdürdü :

“Giresunspor taraftarı , camiası , futbolcusu ve teknik kadrosuyla bütünleştiği zaman neler yapabileceğini her zaman ortaya koymuş bir ekiptir . Geçen yıl yaşanan zorlu süreçte kadromuz bunu ispat etmiştir . Bu vesile ile Akhisar maçında desteklerini esirgemeyen taraftarımıza , kaliteli futbolunu gollerle süsleyip , galibiyete imza atan futbolcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür ediyoruz . ”

Giresunspor için bundan sonra her maçın final niteliği taşımasıdığına işaret eden Domaç , bu nedenle Akhisar Belediyespor maçını geride bırakarak bu haftasonu deplasmanda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını düşünmeye başladıklarını belirtti .


Giresunspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada ise , Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Aykutoğlu’nun yoğun işleri nedeniyle görevinden istifa ettiği , yerine ise Aydın Adanur’un getirildiği aktarıldı .