Eskişehirspor Yanal İle Galibiyeti Unuttu

siyahlı ekip, ligin ikinci yarısındatakımın başına geçen teknik direktör Yanal ileçıktığı son 6 maçta da galibiyetle tanışamadıESKİŞEHİR - 30.

01.2012 - Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında takımın başına geçen teknik direktör Ersun Yanal ile çıktığı son 6 maçta da galibiyetle tanışamadı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Eskişehirspor, ligin ikinci yarısında teknik direktör Michael Skibbe'nin görevi bırakarak Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'e transfer olmasının ardından bu göreve Ersun Yanal'ı getirdi.

Es-Es'ler, Yanal'ın yönetiminde çıktığı ilk lig maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Bu maçta kırmızı-siyahlı ekip, sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

Eskişehirspor, ligin 19. haftasında da Sivasspor'u sahasında ağırladı. Sivasspor ile 2-2 berabere kalan kırmızı şimşekler, bu maçtan da galibiyet alamadı.

Ligin 20. haftasında başkent deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşan Eskişehirspor, bu maçta da rakibine 2-1'lik skorla yenildi. Yanal'lı Eskişehirspor 21. haftada da Galatasaray'la 0-0 berabere kalarak son 4 haftada sadece 2 puan alabildi.

Ligde 21 maçta 32 puan toplayan Eskişehirspor, Trabzon deplasmanında bordo-mavili takımla karşılaştı. Eskişehirspor, bu maçta rakibine 4-1 mağlup oldu.

Kırmızı-siyahlı takım, dün sahasından ağırladığı Orduspor'a da 1-0 skorla yenildi. Yanal yönetiminde çıktığı son 6 lig maçında galibiyetle tanışamayan Es-Es'ler, 2 Şubat'ta deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak.

(DA-ZZ )