Dizar: Şu Andan İtibaren Her Şey Daha Zor

Samsunspor’u deplasmanda farklı mağlup ederek bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un Futbol şube Sorumlusu Kamil Dizar “Hedefe giden yolda zor bir deplasmanı kayıpsız geçtik ve çıkışımızı sürdürdük.

  ” dedi .


Son 3 haftayı kayıpsız geçerek yükselişe geçen İstanbul Büyükşehir Belediyespor da Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar , “Samsun deplasmanı hedefe giderken bizim için çok önemli bir deplasmandı . Kazandığımız için mutluyuz . Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyoruz . ” dedi .


Zorlu deplasmanda kendilerini yalnız bırakmayan Boz Baykuşlar’a da teşekkür eden Dizar , “Artık , sıklıkla telafisi olmayan maçlar oynuyoruz . Play-Off’a katılma mücadelesi veren takımlar arasında müthiş bir rekabet başladı . Şu andan itibaren her şey daha zor . ” diye konuştu .

Dizar ayrıca , “Samsunspor kulübü yetkilileri ve başkanı tarafından ekibimize gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür ederiz . Önemli bir şehir . İyi de takımları var . Umarım en kısa zamanda çok daha iyi yerlere gelirler . Kendilerine camia olarak başarılar diliyoruz . ” şeklinde konuştu .

Çarşamba günü formda bir Karabükspor ile oynayacaklarına da dikkat çeken Dizar , “Daha çok çalışmak ve dikkatli olmak zorundayız . Umarım arzu ettiğimiz sonucu alır ve Play-Off yolunda avantaj yakalarız . ” diyerek sözlerini tamamladı .