Başkandan Tokatspor'a destek çağrısı

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Tokat'ta yaşayan herkesin Tokatspor'a sahip çıkması gerektiğini söyledi.

  Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor`un kulübü başkanı Mehmet Aktürk, Vali Şerif Yılmaz`ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Yılmaz, Tokatspor`un zorlu günlerinde görev almanın riskli olduğunu, Tokatspor`un ligde kalma hedefini gerçekleştirmesini ümit ettiklerini kaydetti.

Tokatlıları takıma sahip çıkmaya davet eden Yılmaz, ``Tokat`ta yaşayan herkesin Tokatspor`a sahip çıkması gerekir. Burada tüm kurum ve kuruluşlar dahil Tokat`ta kim varsa herkesin, Tokatlı olduğunu söyleyen herkesin destek olması gerekir. Bu anlamda birlik ve beraberliğin devam etmesini diliyorum`` diye konuştu.

Kulüp Başkanı Aktürk ise Tokatspor`un son iki haftada aldığı puanlarla eski günlere döneceğinin sinyallerini verdiğini belirterek, ``Verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Yönetim kurulu olarak bu desteklerin devam edeceğine inanıyoruz`` dedi.

Aktürk, daha sonra Belediye Başkanı Adnan Çiçek`i de ziyaret etti. Tokatspor`un şehrin en önemli değerlerinden olduğunu belirten Çiçek, şöyle konuştu:``Şu ana kadar geçen süreçte son dönemlerde Tokatspor`un sıkıntı yaşadığı muhakkak. Bu sıkıntısını çözümlemesi noktasında kamuoyunda oluşan kanaatin olumsuz olduğu da muhakkak. Ama şunu dürüstçe ifade etmek gerekiyorsa en son oluşmuş yönetim kurulu, sizlerin çabası olmasaydı muhtemelen Tokatspor bugün farklı noktadaydı. En azından 3. Lige düşmeyi göze almış, belki hiç maç yapmadan düşmüş kulüp olarak yoluna farklı bir kulüp noktasına kadar gelmiş ya da getirilmişti. Ben bu yönüyle sizleri tebrik ediyorum.``Aktürk ise Çiçek`e Tokatspor`a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA