82 kişi gözaltına alındı

Bank Asya 1.Lig'de, Karşıyaka'nın Göztepe'yi 1-0 yenmesinin ardından çıkan olaylarda 82 kişi gözaltına alındı.

Karşıyaka ' nın Göztepe ' yi 1-0 yenmesinin ardından Göztepe tribünlerinde olaylar çıktı . Kale arkasındaki tribünlerde bulunan Göztepeliler , koltukları sökerek polise fırlattı ve kırılan koltukları ateşe verdi .

Polis , çıkan olaylar sonrası 70 taraftarı gözaltına aldı . 2 bin 200 polis ve 275 özel güvenlik elemanının görev yaptığı derbi öncesi de 12 kişi gözaltına alınmıştı .

Tribün şovlarının yapıldığı ' dünya derbisini ' ' Futbol Mundial ' adlı programın yapımcıları da izledi . Tribün şovlarının yapıldığı ' dünya derbisini ' ' Futbol Mundial ' adlı programın yapımcıları da izledi .

PUAN DURUMU
Karşıyaka , puanını 26 ' ya yükselterek , ilk 6 sıra için takibini devam ettirdi . Ligde geçen hafta aldığı Adanaspor galibiyetinin ardından Göztepe ' yi de mağlup etmeyi başaran Karşıyaka , 19 . haftayı 26 puan ve averajla 9 . sırada tamamladı .

Bu sonuçla 6 . sıradaki Konyaspor ' un 4 puan gerisinde yer alan Karşıyaka , son 4 haftada topladığı 10 puanla üst sıraları takibini sürdürdü .

Karşıyaka ' ya 1-0 yenilen Göztepe ise 19 puanda kaldı .

Son 5 haftadır galip gelemeyen Göztepe , bu maçlarda sadece 1 puan aldı .

Bir maçı eksik olan Denizlispor ile aynı puana sahip sarı-kırmızılı takım , düşme hattındaki Sakaryaspor ' un 2 puan önünde yer aldı .