Ahmet Çakar Başbakan'ın resmini yırttı

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar canlı yayında fenalaştığı Derin Futbol programında, Başbakan Erdoğan'ın resmini yırttı.

Eski hakem Ahmet Çakar, canlı yayında aniden fenalaşıp hastaneye kaldırıldığı programda Başbakan Erdoğan'ın resmini yırttı.

Geçtiğimiz günlerde futbol ve şov dünyasının önemli isimlerinin Başbakan Erdoğan'ı ziyareti sırasında çekilen fotoğraflar günler sonra gündeme damgasını vurdu.

Real Madrid'de oynayan Türk asıllı futbolcu Mesut Özdil, Arda Turan, Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Acun Ilıcalı'dan oluşan bir gurup başbakan Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak için Dolmabahçe'de ki çalışma ofisinde bir araya gelmişlerdi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ında bulunduğu ziyaretde çekilen aile fotoğrafında, ismi şike skandalı kapsamında yer almış Menajer Ekrem Okumuş'un da bu ziyarette olduğu ortaya çıktı.

Ahmet Çakar Başbakan'ın resmini yırttı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Derin Futbol" programında futbol yorumculuğu yapan eski hakem Ahmet Çakar, programda bu fotoğrafı masaya yatırdı.

"BAŞBAKAN’IN DAVETİ İSTİSMAR EDİLDİ
"

Çakar Ekrem Okumuş'u, "Böylesine önemli futbolcu, şov dünyasının önemli bir adamı, İstanbul Belediye Başkanının, Spor Bakanının arasında bir futbol menajerinin, üstelik adı spekülasyonlara karışmış, böylesine hassas bir dönemden geçerken ülke futbolu, bu kişinin bu resimde olmasının tek anlamı var, bana göre istismar" ifadelerini kullandı.

"Bu bir toplumsal mesajdır" diyen Ahmet Çakar, "Ekrem Okumuş aile resmine girebilecek kadar, Sayın Başbakan’a ve Türk futbolunun önemli simgelerine yakın bir insandır denmesini kabul edemem. Kabul eden varsa beri gelsin. Başbakan bu fotoğrafta çok ciddi istismara uğradı" şeklinde konuştu.

"BEN BÖYLE TÜRKİYE İSTEMİYORUM"


O resimle ilgili Rasim Ozan Kütahyalı ile hararetli bir tartışma içerisine giren Çakar, "Beni üzüyorsunuz, hayal kırıklığına uğrattınız beni" diye çıkıştı.

Buna karşılık Kütahyalı, "Ahmet Çakar yeni Türkiye’yi okuyamıyor" dedi.

Çakar da, "Yeni Türkiye’nin resmi bu resimse ben öyle Türkiye istemiyorum" diyerek resmi yırttı.

Bilindiği gibi ismi Fenerbahçe-Ankaragücü karşılaşması öncesinde Ankaragüçlü Futbolcu Kaan Söylemezgil'e Emre Belezoğlu'nun telefonundan çekilen “Oğlum Kağan. Emre Abin Ben. Aldırıyorum Seni Buraya. Sakın Zorlamayın He”çekilen mesajı kendisinin çektiğini söyleyen Menajer Ekrem Okumuş " Evet o mesajı ben gönderdim. Ancak olaylardan Emre'nin haberi yok. Emre adına mesaj attım. Bu bir şakaydı. Olayın bu kadar büyüyeceğini düşünmüyordum" şeklinde ifade vermişti. BEYAZ GAZETE

Ahmet Çakar Başbakan'ın resmini yırttı