Stoch: Kazanmak Önemliydi

Fenerbahçe`nın Slovak Yıldızı Miroslov Stoch, Mersin İdman Yurdu karşısında ikinci yarı iyi oynamasalar da kazanmanın önemli olduğunu söyledi.

 

Fenerbahçe`nin Mersin İdman Yurdu`nu 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımın ikinci golünü kaydeden Stoch , maça iyi başladıklarını belirterek , " İlk yarı iyi oynadık ve golleri bulduk . Oyunun hakimiyeti bizdeydi . İkinci yarı farklı oldu . İyi yaptığımız şeyleri bırakınca bir gol yedik . Rakip beraberliği yakalayabilirdi . O anlarda doğru futbol oynamaktan uzaklaştık . Kazanmak önemli gayeydi . Bu tip anlarda ne yapmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor . Perşembe günü bir maçımız daha var . Durmadan yola devam için çalışacağız . " diye konuştu .


Kendisi hakkında çıkan transfer dedikoduları içinse genç oyuncu , şunları söyledi :

" Bende bunları internetten okuyorum . Bana gelen offical gelen tekliften haberdar değilim . Sizin bildiğiniz kadar biliyorum "

Basın toplantısına katılan Serdar Kesimal da , " Maça istediğimiz gibi başladık . İlk yarı istediğimiz gibi oldu . Devre arasına 2-0 önde girdik . İkinci yarı pas yapıp rakibin direncini kırmamız gerekirken onları cesaretlendirdik . Daha sonra skor 2-1 oldu . Psikolojikman 2-2 olur mu diye geriye yaslandık . Üç puan aldık yolumuza devam ediyoruz . " dedi .