Rıza Çalımbay: Ne Sevinecek Ne De Üzülecek Zamanımız Var

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Ne sevinecek ne de üzülecek zamanımız var.

  İki gün sonra tekrar maç oynayacağız . Artık o maça konsantre olmamız gerekiyor . ” dedi .

Gaziantepspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında sonucu değerlendiren Çalımbay , ilginç bir maç oynadıklarını , futbolun içerisinde olan şanssızlıkların da bugün kendilerini bulduğunu ifade etti . İki takımı da kutladığını dile getiren Çalımbay , şöyle konuştu :

“Bu saha şartlarında inanılmaz şekilde mücadele ettik . İnanılmaz şekilde ettiğimiz mücadelenin karşılığında hem girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik hem de yediğimiz çok kötü goller oldu . Bizim bir serimiz vardı . Onu kaybettik ama her zaman dediğimiz gibi lig daha çok uzun . Çok maçlarımız var . Bu iki takım için de geçerli . Bu maçı unutup , önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor . Ne sevinecek ne de üzülecek zamanımız var . İki gün sonra tekrar maç oynayacağız . Artık o maça konsantre olmamız gerekiyor . ”

Kırmızı - beyazlı futbolcu Uğur Kavuk da rakip takımın seyircinin desteğiyle ilk 15 dakika maça iyi başladığını belirterek , “Biz sonradan oyunu toparladık . Golü bulup ilk yarıyı önde bitirdik . İyi mücadele ettik . Maçın kırılma anları oldu . 2’nci golü de bulabilirdik . İki talihsiz gol yedik . Zeminin azizliğine uğradık . Onsan sonra oyunu bırakmadık . Mücadeleye devam ettik . Tempoyu arttırdık . Sahada ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık ama golü bulamadık . Şimdi önümüzde zorlu bir Kayseri maçı var . Tekrardan seriye bu maçla başlamak istiyoruz . ” ifadelerini kullandı .

Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıktığını söyleyen Mehmet Nas da “Sonuçta hoca değişikliği Gaziantep için bir avantajdı . Maça daha istekli başladılar . Biz de daha kötü başlayan taraf olduk . 15 dakikadan sonra toparlandık ve maça ortak olduk . İlk yarı istediğimiz gibi sonuçla kapandı . İkinci yarıda da talihsiz goller yedik . Bizim için bu maç geride kaldı . Serimiz bozuldu . Şimdi yeni bir seriye başlamak istiyoruz . İnşallah Perşembe günü Kayseri ile bunu başlatacağız , öyle de devam edecek . ” diye konuştu .